Έργα

1. ΒΙΛΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΟ
Η νέα ισόγεια κατοικία με τμήμα υπογείου και εξωτερικόυς χώρους με κουζίνα και BBQ είναι 235.5m2  και η κολυμβητική δεξαμενή είναι 42.5m2. Βρίσκεται στην περιοχή του Αποκώρονα εκτός του οικισμού του Κόκκινου Χωριού, σε προνομιούχα θέση με θέα τη θάλασσα.

Η εταιρεία μας, διαθέτοντας μηχανήματα χωματουργικών εργασιών, ανέλαβε εξολοκλήρου την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου. Στη πρώτη φάση του έργου, αυτή των εκσκαφών, διαχειρίστηκε με τη βοήθεια έμπειρων χειριστών, με απόλυτη ακρίβεια την εκσκαφή του οικοπέδου καθώς στην ευρύτερη περιοχή του Κόκκινου Χωριού η ιδιαιτερότητα του εδάφους είναι αρκετά μεγάλη και απαιτούνται πολύ προσεκτικοί χειρισμοί. Για τη δημιουργία πέτρινων τοιχίων ανά σημεία στο έργο, χρησιμοποιήθηκαν πέτρες από την εκσκαφή του οικοπέδου ώστε να επιτευχθεί η εναρμόνιση με το περιβάλλον τριγύρω.Το κέλυφος του κτιρίου έχει επενδυθεί με θερμοπρόσοψη καθιστώντας το κτίριο με θετικό ενεργειακό πρόσημο και με τις καλύτερες δυνατές θερμομονωτικές ιδιότητες. Η βαφή του κτιρίου γίνεται από ειδική πάστα η οποία εφαρμόζεται στη περίπτωση της θερμοπρόσοψης και προστατεύει το κτίριο στο έπακρον. Η εφαρμογή των παραπάνω πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία.

2. ΒΙΛΑ ΑΛΙΚΗ – ΞΑΜΟΥΔΟΧΩΡΙ

3. ΒΙΛΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ & ΒΙΛΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

4. ΒΙΛΑ KEA – KEΡA AΠOKOΡΩNΟΥ

Project Ανακαίνισης

Η  βίλα ΚΕΑ στη Κερά Αποκορώνου, ανακαινίστηκε πρόσφατα από την εταιρία Benakis Constructions. Συγκεκριμένα, διατηρήθηκε το βασικό κέλυφος του κτιρίου όπου όμως οι δύο ξεχωριστοί όροφοι έγιναν ένας, δημιουργώντας ένα κενό στην πλάκα (μεταξύ των δύο ορόφων ). Μια νέα σκάλα από μπετόν και επικάλυψη ξύλου δημιουργήθηκε και έτσι επιτεύχθηκε η επικοινωνία μεταξύ των δύο ορόφων.

Κατασκευάστηκαν  ψευδοροφές για την καλύτερη διαχείριση του φωτισμού . Όλα τα εσωτερικά δάπεδα επικαλύφθηκαν με αληθινό ξύλο εκτός από τα μπάνια, τα οποία ανακαινίσθηκαν πλήρως και επιστρώθηκαν με πλακάκια Α΄ ποιότητας. Νέα είδη υγιεινής προσαρτήθηκαν σε αυτά . Στα υπνοδωμάτια κατασκευάστηκαν custom-made ντουλάπες (ανοιχτές και κλειστές), καθρέπτες και έπιπλα νιπτήρα , καθώς και ξύλινη πλάτη για τα κρεβάτια. Επίσης , κατασκευάσθηκε νέα κουζίνα με πάγκο από μασίφ ξύλο και ντουλάπια σε ματ υφή.

Εξωτερικά, δημιουργήθηκε νέο barbeque από πέτρα με πάγκο από πατητή τσιμεντοκονία. Το barbeque  περιλαμβάνει φούρνο, ψησταριά και νεροχύτη. Ένα μέρος του οποίου επενδύθηκε με πέτρα. Επίσης, πέτρα Καρύστου επιστρώθηκε γύρω από τη περιοχή της πισίνας και σε διάφορα σημεία της αυλής. Η ράμπα που υπάρχει για την πρόσβαση στην πισίνα καταργήθηκε και τη θέση της πήραν σκαλοπάτια με αναβαθμούς. Δεξιά και αριστερά της νέας κλίμακας (σκάλας) κτίσθηκαν πέτρινοι τοίχοι  για τη δημιουργία ¨παρτεριών¨ ώστε να επιτευχθεί η αναδιαμόρφωση της πρόσβασης από το σπίτι προς την πισίνα και αντίστροφα.

Τέλος, όλη η περιοχή του οικοπέδου καθαρίστηκε, οριοθετήθηκε και δημιουργήθηκε μέσω σκάλας μία πρόσβαση σε χαμηλότερο σημείο με θέα το κόλπο της Αλμυρίδας. Όλες οι παραπάνω εργασίες περατώθηκαν από τα έμπειρα συνεργεία της εταιρίας μας από τις απαιτούμενες χωματουργικές εργασίες μέχρι και την παράδοση της ανακαινισμένης πλέον κατοικίας στον πελάτη.